My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

4 people like this post
-->
Paindrops


Paindrops er et lille mantra for mig, idet jeg har en stor kærlighed for musik med patos. Patos er jo for de fleste i Skandinavien ikke et positivt begreb, man kender det mere sydfra og fra den tidligere østblok – jeg elsker patos, som for mig er store følelser, nerve og nærvær og en indgang til noget meget dybere end dybt.

Det som musik nogle gange kan udløse, er netop en åbning ind til noget dybere og noget større i en selv – jeg er sikker på at det er de oplevelser jeg selv konstant søger, personligt og når jeg er i orkestersammenhæng.

Mine Paindrops er som ordet siger – smertebolcher, altså lidt opmuntring gennem stemningsmusik, ikke den lalleglade – men istedet gennem roen, fordybelsen og melankolien, at opbygge glæden.

Kig med på min side her…

www.paindrops.dk
En lille musikalsk rejse om en andens liv og død, skrevet på Sankt Cataldo i Italien. Om livets tynde tråd, sårbarheden, sirenesang og lokkeduer, fejl og mangler og så ender det godt alligevel – og så dør vi. Kunne være fint en gang at høre med et rigtigt orkester – det var egentlig tanken.


Dette nummer kalder jeg “Apart”, men osse “A Part” – et stille stykke tilegnet Arvo Pärt, som tak for inspiration.

 

 

 

 

 

 Autumn: Vi leger med med årstiderne og vemoden og mørkets komme – men solen kigger nu lidt frem i musikken.


Winthers Tail: Over hver en tinde – stilhed nu og ingen vinde mærker du, sådan starter et Goethe digt. Her er der osse stille nu – efter frosten og måske lidt tø og dråber.


New spring: Her spirer det hele frem og det er faktisk skrevet til Marionetteatret – der er forår i luften og lyd af bjælder fra får som stykket handlede om.


Summer: Midsommerstemning og måske optræk til fest og dans – måske i Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

 


Fædre og sønner i kamp og kærlighed og det ender godt. Vil arbejde videre med nummeret.


En stille ting som også er spillet på min nye Korg Kronos – en lille ufærdig demo.


Et lille klassisk improviseret stykke med Andreas B. på cello – vi øver og hygger.


 

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.