Skip to content

A. Apple taler for sig selv, Atari min første computer, A-100 er Hammondorglets konge med rumklang og god forforstærker. Akai har osse producet dejlige ting og spolebåndoptagere i starten.

B. B3 er det smukkeste orgel og med en fantastisk historie og en betydning for generationers musikalske virke. Fra kirke over gospel til soul og pop og helt til heavyrock og tilbage til suppe steg og is. B for Behringer, laver osse dejlige ting og billige mixere.

C. C3 Hammond er en god erstatning hvis man ikke kan skaffe et B3. Cubase og Steinberg kan ikke undervurderes – Pro Tools og Logics moder.

D. D50 og D70 er Rolands historiske keyboards fra de glade 80\’ere. Roland lavede osse effektmaskinen Dimension D – igennem den lød alt godt. DX 7 – Yamahas pionermaskine og nærmest umulig at programmere, jeg fik den første der kom til landet og den blev brugt på alt.

E. Emulator l og ll – EMU – fantastiske og relativt prisvenlige samplere fra slutfirserne.

F. Fairlight – storslået sampler for de få – kostede knapt en million og kan nu downloades på IPad for 10 dollar. F for Farfisa orgel – et af mine første. Fender Rhodes ikke at forglemme. Fostex robuste små aktive højttalere.