• Medvirkende på et utal af musikudgivelser gennem tiden. Big Fat Snake siden ‘ 91.Tidligere medlem eller indspillet med: Repeat Repeat, Rattlers, Malurt, Michael Falch, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Lars H.U.G., Elvis Presley´s TCB Band, Erik Grip, Henrik Strube, Poul Krebs…

Mit første orgel.

Det føles ikke som om at det er særlig længe siden jeg stod og ventede på at få mit første orgel leveret fra musikforretningen Lyra Musik i Bagsværd. Jeg var 13 år gammel og havde tjent pengene på at arbejde i Tivoli hele sommeren og endelig havde jeg tjent til udbetalingen og lidt imod min faders vilje, straks nu bruge dem på noget moderne stads der kunne larme. Jeg ventede i vinduet og ventede og ventede, på det orgel som jeg havde kendt rigtig længe, men kun på billede og fra brochuren som jeg rent faktisk sad og spillede på i mangel af bedre. Ham fra musikforretningen havde lovet at levere, men kunne ikke lige fortælle hvilken transportform han kom med. I det fjerne åbenbarede der sig en mand på cykel og i blå kittel – jo det var ham og med et Ace Tone Top1 orgel på bagagebæreren – det kalder man nok næppe stil, men det var altså starten og sådan modtog jeg et af mange keybards og de er kommet og gået som venner i en lind strøm gennem årene og jeg måtte holde op med at fortælle min far hver gang jeg fandt noget nyt – men det var jo det jeg brændte for – jeg ville jo spille.

pete r1
Historie og CV
  • Hvor kan interessen for at spille musik egentlig komme fra – måske det opretstående klaver fra min blinde mormor og som min morfar hamrede så hårdt i, at hun altid brokkede sig – det klaver fulgte mig meget længe og lagde helt klart en start. Men inden jeg havde noget at klimptre på, fik jeg indtryk mange steder fra, og det som ganske lille og måske mest igennem, at min mor i kraft af hendes beskæftigelse, var nødt til at følge med i tidens toner – og derfor denne historie fra storbyen.