Velkommen

Velkommen og kom endelig indenfor på denne side, som forhåbentligt kan give et mere nuanceret billede af mit virke, end blot det at være keyboardspiller i diverse skønne rocksammenhæng.

Det er hensigten, at der her er rum for fordybelse og ro og måske inspiration ved dels at lytte til stemningsbilleder, som er blevet til undervejs i mine teateropgaver og lytte til andet musik, som er havnet på loftet – måske passer det bedre et andet sted og i en anden konstellation.

Billederne har jeg selv taget og de har også deres egen historie som jeg vil kommentere hen af vejen, lige så vel som, at jeg også gerne fortæller om baggrunden for kompositionerne. Jeg leverer gerne mere musik, billeder, små digte og tekster – hvis interessen er til stede – ellers gør jeg det alligevel.

Kurt Madsen har taget livefotos og Julie Vintersborg er artdirektør for siden.

underskrift web baggrund
friheden
To englændere.

Forrige sommer spillede jeg med Big Fat Snake på en festival i det jydske hvor Status Quo skulle afslutte efter os og derfor en del englændere på backstage området og dette er baggrunden for denne lille historie.

På et tidspunkt er der en fyr som henvender sig til mig og siger ” Hello I am Chris Herman and nice to meet you Pete” – jeg svarer naturligvis høfligt og han spørger til mig og om jeg ikke har lyst til at modtage hans nye CD og stadigt på engelsk.
Chris Herman fortæller endvidere at han har base i det nordjydske og at han faktisk er født der – stille tænker jeg, hvorfor mon vi egentlig står og snakker engelsk og spørger nu om han er dansker? Chris var faktisk en dansk musiker der dog altid havde troet, at jeg var englænder og Chris hedder egentlig Christian Hermansen og så måtte jeg jo osse præsentere mig som det jeg jo er døbt – Peter Steffen Sørensen – det var en fin CD han gav mig.

Musiker, komponist, sangskriver, teatermand, musikelsker, livsnyder, Pete Repete er alt det, og meget mere…

MEANING OF LIFE / MY LOVE IS MY LOVE 

> MAYBE SOMEDAY YOU’LL BE MINE
> BUT YOU WON’T SEE ME WAITIN’ IN LINE
>
> YOURE LIFE IS YOURE LIFE
> AND MY LIFE IS MINE
> THE HOPE IS THAT BOTH OF US
> WILL BEGIN TO SHINE
>
> I HAVE FOUND THE MEANING OF LIFE
> I WON’T TELL – SO PUT DOWN THIS KNIFE
>
> YOURE LIFE IS YOURE LIFE
> AND MY LIFE IS MINE
> THE HOPE IS THAT BOTH OF US
> WILL BEGIN TO SHINE
>
> MY LOVE
> IS MY LOVE
> MY LIFE
> IS MY LIFE
> SOMEWHERE THERE IS A SPACE FOR US
> HOLD MY HEART AND WE ARE HALFWAY THERE
>
> I KNOW THERE IS SUNSHINE ALL ABOVE
> I AM FALLIN’ IN AND OUT OF LOVE
> YOU AND I – YOU AND I
> YOU AND I – YOU AND I …..
>
> YOURE LIFE IS YOURE LIFE
> AND MY LIFE IS MINE
> THE HOPE IS THAT BOTH OF US
> WILL BEGIN TO SHINE
>
> ONE WORLD ONE MOON AND ONE SUN
> LET US SHARE IT – BEFORE WE ARE ALL GONE
>
> PeteR 2010

Velkommen

Musikken er min egen, billederne har jeg selv taget, Kurt Madsen har taget livefotos og Julie Vintersborg er artdirektør for siden.

Om en Journalist.

En gang kommenterede en navngiven journalist i en koncertanmeldelse – citat “Om jeg ikke snart ville stoppe mit evindelige klimpteri” – tag lige den. Men han havde jo i den grad ret og jeg klimpter videre og på trods, i min erkendelse af, at al musik er klimpteri – altså hvis man ikke bryder sig om det. 

   Co-existens, ore No-existens…

Over hver en tinde – stilhed nu og ingen vinde mærker du, sådan starter et Goethe digt. Her er der osse stille nu – efter frosten og måske lidt tø og dråber.

Movember

Movember piano song.

Waltz

Waltz Waltz Waltz

Indeed

Lidt leg i D på et nyerhvervet keyboard.

Inside Willy Lohmanns Head

Willy Lohman er hovedpersonen i Arthur Miller forestillingen “En sælgers Død” på Århus Teater. Vi er helt inde i hovedet på ham og hans tomme liv og desperation – indtil han kører galt. Man fornemmer en konstant tone af ambulancens sirene i det underliggende tema.